Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Jandarmii asigură ordinea publică la „Zilele Partium“
Inspectoratul de Jandarmi Satu Mare  - Joi, 26 August 2010

Lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare vor fi angrenaţi în acest sfârşit de săptămână în misiuni de asigurare a ordinii publice la nivelul judeţului. Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate.

„Vom fi prezenţi la manifestările organizate în perioada 27-29 august, cu prilejul „Zilelor Partium”, în zonele de agrement din judeţ, dar şi în municipii, în patrulare pe stradă. Totodată la nivelul instituţiei avem pregătit un echipaj de intervenţie care va acţiona la apelurile de urgenţă“, a declarat Camelia Lucuț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârsesc fapte contraventionale sau penale, în vederea asigurarii unui climat optim de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

„Pentru prevenirea incidentelor, reamintim pe această cale faptul că este interzis consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, altele decât cele prevăzute de lege, iar cetăţenii sunt obligaţi să deţină asupra lor actul de identitate şi să-l prezinte forţelor de ordine atunci când le este solicitat. Refuzul de a se legitima sau furnizarea de date incorecte despre identitatea lor se sancţionează contravenţional“, a mai spus Camelia Lucuț.

1407 vizite
Distribuie pe